Iniciatives locals

Iniciativa mediambiental

Voluntariat corporatiu Let's Clean Up Europe

La plantilla d’Aigües de Paterna, juntament amb els seus familiars i amics, i en col·laboració amb diferents associacions i fundacions locals (Fundació LIMNE, Coordinadora en Defensa dels Boscos del Túria, etc.) i amb l’Ajuntament de Paterna, organitza cada any una jornada dedicada a la neteja del riu Túria en el terme de Paterna. Amb esta acció desinteressada contribuïm a mantindre un sistema tan vital per a Paterna i el seu entorn com és el río Túria y el Parque Fluvial del Turia.

Esta iniciativa s’emmarca, a més, en el programa de la UE Let`s Clean Up Europe de la UE

Si vols saber-ne més coses, clic ací

 

Iniciativa social

Ajudes per als ciutadans de Paterna

Atenent les necessitats socials del municipi, vam posar en marxa el 2011 unes tarifes bonificades per a col·lectius vulnerables (famílies nombroses i pensionistes) i des de l’any 2012 donem suport a les famílies en risc d’exclusió mitjançant l’establiment d’un fons social per ajudar els que no poden fer front als rebuts.

Para a més informació sobre tarifes bonificades i fons social.

Iniciativa social

Voluntariat corporatiu CoachExit

Des de l’any 2018, Aigües de Paterna i els seus professionals col·laboren amb la Fundació Exit en el programa CoachExit, dirigit a alumnes de secundària dels instituts de Paterna en situació de vulnerabilitat i en risc d’abandó escolar primerenc.

En aquest programa participen empreses socialment responsables que volen involucrar al personal de l'empresa en una acció solidària concreta durant un temps limitat i amb uns resultats assegurats. Per a açò, la Fundació Exit forma a voluntaris d'empreses capdavanters i socialment responsables perquè puguen fer de coach a aquests joves.

Iniciativa cultural

Colaboracions culturals

Aigües de Paterna col·labora activament amb les associacions culturals locals a través de convenis que donen suport a les seues activitats. Així, col·laborem amb l’Ateneu Cultural, amb Intercomparsas, amb la Junta Local Fallera i amb el Centre Musical, entre altres entitats.