Presentació

Presentación Paterna Ejemplo

Benvinguts al portal web d’Aigües Municipals de Paterna

 

Juan Antonio Sagredo Marco, Alcalde de Paterna i President d'Aigües Municipals de Paterna

Et donem la benvinguda al nostre renovat portal, on podràs fer totes les gestions còmodament des del teu ordinador, portàtil o telèfon intel·ligent. Ací podràs conéixer de primera mà tota la informació relacionada amb el cicle de l’aigua en Paterna, els servicis que prestem als ciutadans i les activitats que desenvolupem per al conjunt de la societat.

Des de l’any 2006, els professionals que integren Aigües de Paterna treballen cada dia per a oferir un servici amb els estàndards de qualitat més elevats, prioritzant la protecció del medi ambient i sent un referent en la vida social i cultural de Paterna.

En Aigües de Paterna estem compromesos amb els valors que els ciutadans exigixen als gestors d’un servici tan important com és el servici públic de proveïment d’aigua potable a domicili: l’eficiència, la transparència, el rigor ètic, la sostenibilitat i l’atenció als col·lectius vulnerables són els nostres principals senyals d’identitat.

Disposem de tarifes i fons socials per a assegurar que tots els ciutadans tinguen accés a l’aigua potable independentment de la seua situació econòmica.

Per a Aigües de Paterna és també fonamental la protecció de la seguretat i salut dels nostres treballadors. Amb esta finalitat, l’empresa aplica i adopta polítiques molt restrictives que fins i tot van més enllà dels mínims que exigix la legislació sobre este tema.

Un servici modern, del segle XXI, no és imaginable sense la implementació de campanyes educatives dirigides als futurs ciutadans, com les que organitza anualment Aigües de Paterna en tots els col·legis públics i concertats de la ciutat. Perquè, per a aconseguir un món millor i un servici excel·lent, tots hem de posar el nostre granet d’arena, i hem de començar a fer-ho al més prompte possible.

Esperem que este nou portal et resulte útil en la teua relació amb Aigües de Paterna i que, juntament amb els altres canals de comunicació que tens a la teua disposició, ens ajudes a millorar cada dia.

Juan Antonio Sagredo Marco,
Alcalde de Paterna.
President d’Aigües Municipals de Paterna