Programes educatius

CAMPANYA AQUALOGÍA

Programa educatiu Aqualogía

Cada any, Aigües de Paterna visita els col·legis públics i concertats de Paterna amb la seua campanya educativa dirigida als xiquets de segon i tercer de primària. Mitjançant uns divertits tallers conscienciem els futurs ciutadans i els recordem que tenen un paper fonamental en la cura del nostre planeta i, sobretot, d’un bé tan escàs com és l’aigua. Cada any més de 1.000 alumnes assistixen a les nostres sessions.

A conseqüència de la pandèmia COVID-19 i amb l'objectiu de prioritzar la seguretat de l'alumnat, les sessions d'AQUALOGÍA es duran a terme temporalment de manera virtual. AQUALOGÍA 2.0 és una plataforma d'Educació Ambiental en la qual es pot accedir al llarg d'un mes a contingut interactiu entorn de la cura de l'aigua i del medi ambient. 

 

Descobreix més sobre Aqualogía 2.0 

 

Sol·licitar accés a Aqualogía 2.0 

 

exposició a escolars de conscienciació      
 

Per a més informació, contacta con amb nosaltres

JUEGOS DEL AGUA

Jocs de l'aigua

Des de 2017, Aigües de Paterna organitza cada any els Jocs de l’Aigua, perquè tothom que vulga divertir-se i passar-s’ho bé, i alhora assimilar els conceptes bàsics de sostenibilitat i protecció del medi ambient, se’ns unisca en un matí de jocs, gimcanes i activitats dirigides especialment als xiquets.

ACCIONS DE CONCIENCIACIÓ “A LA CARTA”

Accions de conscienciació "a la carta"

Cada vegada que se’n presenta l’ocasió, aprofitem per a muntar la nostra carpa i donar suport a esdeveniments com el Festival de Cinema Antonio Ferrandis o la Carpa de Nadal que organitza l’Ajuntament de Paterna. Així, mentre promocionem la nostra aigua de l’aixeta, seguim conscienciant la societat sobre la sostenibilitat i la protecció del medi ambient.

Asset Publisher